Banenmarkt 26-10-2023

Banenmarkt KempenPlus en UWV

26 Oktober 2023

Op donderdag 26 oktober 2023 organiseren KempenPlus en UWV een banenmarkt. Iedereen is welkom van 14.30 tot 17.00 uur. De locatie van het evenement is Raambrug 8 in Bladel (het Werkplein van KempenPlus en UWV).

Ongeveer 40 werkgevers uit diverse sectoren zullen aanwezig zijn om mensen die werk zoeken of van werk willen veranderen, te leren kennen, hun vacatures te tonen en - bij een wederzijdse klik - een vervolgafspraak mee te maken. Met de aanwezigheid van diverse werkgevers uit sectoren als logistiek, distributie, productie, zorg, administratief en horeca, belooft de banenmarkt een interessant evenement te worden. Bij de vorige editie hebben meer dan 300 werkzoekenden kennisgemaakt met werkgevers uit de regio. Meer informatie is te lezen op de website: https://lnkd.in/etJcybKz

Ons doel? Een fijne werkplek voor iedereen. We willen de werkzoekenden de diversiteit aan werkgevers in de Kempen laten ontdekken. Letterlijk. Door beide bij elkaar te brengen, wordt de drempel om te solliciteren lager.