Vacature fijnmechanisch bankwerker

IGMA Fijnmechanica B.V., gevestigd in Bladel, is al ruim 20 jaar toeleverancier voor bedrijven in zeer uiteenlopende branches zoals healthcare, analytical, semiconductor, machinebouw, interieurbouw, automatisering, design, agrarische industrie en de optische branche. Wij ontwerpen en vervaardigen kleine en grote precisieonderdelen, zowel eenvoudig als complex van vorm. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij enkelstuks alsook middelgrote aantallen produceren.

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een ervaren allround fijnmechanisch bankwerker.

Als allround fijnmechanisch bankwerker voer je diverse en afwisselende werkzaamheden uit, waaronder het afwerken en samenstellen van precisieonderdelen, het bedenken en maken van mallen en stempels t.b.v. productie, conventioneel draaien/frezen, buigen, solderen, micro puntlassen, reinigen en verpakken van onderdelen. Wij bieden jou een afwisselende functie, een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en werken in een collegiaal en no-nonsense team.

Functie-eisen:

-MTS/MBO-niveau 4 in de techniek verkregen door opleiding of werkervaring

-Je hebt ervaring in het lezen van technische tekeningen en het meten van producten.

-Je bent in staat om opspanningen, mallen en stempels te bedenken en produceren t.b.v. de productie van fijnmechanische onderdelen volgens klantspecificaties en kwaliteitseisen.

-Je bent full-time beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Bladel (max. 20 km.).

Gewenste eigenschappen en competenties:
-nauwkeurig
-oplossingsgericht
-creatief
-teamspeler

Ben jij diegene die we zoeken?? Wij ontvangen graag je CV met motivatie via e-mail. Je kunt je sollicitatie sturen naar Karin Smets: karin@igma-bv.nl. Neem voor meer informatie contact op met Karin via e-mail of telefonisch (0497-384640).